Danas smo imali svečani dan za naše velike i male mažoretkinje. U prostorijama kinovorane Tomislavgrad održala se dodjela medalja s online Svjetskog prvenstva mažoret plesa i twirlinga. Okićene medaljama, Tomislavgradske mažoretkinje zasjale su opet u punome sjaju i još jednom se pokazale kao najveće predstavnice svoga grada i svoje zastave, kako u Bosni i Hercegovini, tako i šire, pa ovaj put i na svjetskoj razini!

Podsjetimo, na nedavnome Svjetskom prvenstvu koje je održano Online radi covid pandemije, naše mažoretkinje osvojile su medalje u svim kategorijama, ukupno 9 zlatnih, 4 srebrne i 2 brončane medalje.

Želimo zahvaliti Kulturno informativnom centru Tomislavgrad i ravnateljici Danijeli Papić, gospodinu Jozi Brnasu, internacionalnom mažoret sucu, trenericama Ruži, Ivani, Anamariji, Dori, Mariji i Džoani i roditeljima na nesebičnoj podršci. I posebna pohvala curama na upornosti i odricanju kroz treninge i natjecanje!
A naravno tu ne bi bilo čari, da nije bilo fotografija, pa kako nam je bilo, pogledajte., navodi se u priopćenju Tomislavgradskih mažoretkinja.

Tomislavgradske mažoretkinje