U utorak uvečer, 21. travnja u župnoj crkvi u Šujici održan je koncert na kojem je uz nastup na klaviru sudjelovalo 13-ero mladih ove župe. Ova djeca su pod vodstvom časne sestre Tomislave Šaravanja već godinu dana učila svirati klavir. Publika, odnosno župljani župe svetog Ante Padovanskoga i drugi gosti su bili oduševljeni, a na poseban način roditelji i obitelji mladih svirača. Svi su se složili da su djeca bila dobro pripremljena.

Na kraju koncerta župni upravitelj, fra Anthony Burnside rekao je da je župa vrlo rado prihvatila ideju da se omogući djeci i mladima razvijati svoje glazbene darove i zato je župa sufinancirala ovaj plemeniti projekt. Fra Anthony se duboko nada da će neki od ovih mladih svirača jednog dana moći svirati na Sv. misama i tako uveličati svako misno slavlje. On je potaknuo mlade svirače da nastave vrijedno učiti i vježbati sviranje.

Fra Anthony je na kraju zahvalio sestri Tomislavi, mladim sviračima, Antoneli Stipić i Ivani Pašalić te malom zboru što su svojim sviranjem i pjevanjem uveličali ovu večer.

 

Zahvalio je također i Željki Seki Barišić koja je lijepo vodila večerašnji program. Zahvalio je i svima koji su došli podržati djecu i ovaj večerašnji događaj.

 

Zahvalni Šuički roditelji