– Bio si najpozitivniji član ovog kolektiva i ovaj klub bez tebe nikad više neće biti isti – stoji u objavi MNK Hercegovina na društvenim mrežama kojom su se oprostili od tragično stradalog nogometaša Mile Zelenike koji je jutros rano izgubio život u prometnoj nesreći.

– S nevjericom i tugom smo primili vijest  da je sinoć poslije utakmice, poginuo igrač
MNK Hercegovina Mile Zelenika koji je u jednom periodu nosio i naš dres. Obitelji ovim putem izražavamo sućut, a našem Zeleniki pokoj vječni – stoji u objavi MNK Zrinjskog na društvenim mrežama.

Kako stoji u priopćenju MUP-a ŽZH prometna nesreća dogodila u 2:40 sati u naseljenom mjestu Dobrič kod Širokog Brijega.

Po zaprimljenoj prijavi policijski  službenici PU Široki Brijeg su izašli na mjesto događaja, gdje je dežurni liječnik Doma zdravlja Š.Brijeg konstatirao smrt osobe M. Z..(27)  iz Širokog Brijega. O samom događaju izvješten je dežurni tužitelj koji je naložio očevidne radnje.

Očevidnim radnjama je utvrđeno  da je do prometne nezgode došlo na način da je M.Z. upravljajući vozilom marke Citroen krećući se iz smjera Širokog Brijega u smjeru Mostara, izlaskom iz lijevog zavoja na dijelu magistralne ceste M6.1 u mjestu Dobrič, izgubio kontrolu nad vozilom i istim sišao van kolnika u desnu stranu  te vozilom udario u zid dvorišta obiteljske kuće ,  kom prilikom je uslijed zadobivenih ozljeda vozač  na licu mjesta preminuo, prenosi jabuka.tv.