U ime MZ Roško Polje ništa nam drugo ne preostaje nego još jednom pozvati sve one mještane Roška Polja, a radi se o velikoj većini koja do današnjih dana nije uplatila godišnju uplatu od 12  KM na račun MZ Roško Polje za održavanje javne rasvjete. Ta ista većina godinama se ne odaziva i ne sudjeluje u plaćanju održavanja što nije korektno spram svih drugih ljudi koji godinama redovno ispunjavaju svoju obvezu.

Do današnjeg dana za 2021. godinu tu naknadu izmirilo je svega 59 mještana i njihova imena prilažemo uz ovaj poziv. Njima za odaziv u plaćanju veliko hvala, a neplatišama koji godinama to ne čine upućujemo poziv da napokon ispune svoju obvezu jer javna rasvjeta i njima svijetli.

Do sada uplaćena novčana sredstva nisu dostatna za podmirenje računa izvođaču popravki koje su odrađene u protekloj i ovoj godini, a uz to nekoliko lampi koje trenutno ne svijetle je “na čekanju” i to baš iz navedenih razloga.

Broj žiro računa MZ Roško Polje na koji možete uplatiti navedeni iznos je 3382302263132565 – UniCredit Bank. Svrha uplate: Za održavanje javne rasvjete za
2021 g.

Nadamo se da ćete to čim prije napraviti. Ako odaziv izostane, nema nam onda
druge već postupiti kako se u narodu kaže “svak sebi”.

Ante Đikić

Foto: Ilustarcija

Download (PDF, 26KB)