Završnica državnoga rukometnog prvenstva BiH za djevojčice, uzrast 2006. godište, u organizaciji Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine održano je u 12. i 13. 6 2021, godine u Vitezu. U grupnoj fazi naše mlade rukometašice izgubile su protiv ekipa ŽRK Grude, ŽRK Krivaja i ŽRK Sloga, ali su u borbi za sedmo mjesto protiv ekipe ŽRK Vitez ostvarile pobjedu sa šest golova razlike.
ŽRK GRUDE : ŽRK DELMINIUM 24 : 16
ŽRK KRIVAJA : ŽRK DELMINIUM 21 : 15

ŽRK SLOGA : ŽRK DELMINIUM  23 :18

U utakmici za sedmo mjesto naše mlade rukometašice pobijedile su ekipu Viteza.

ŽRK VITEZ : ŽRK DELMINIUM 14 : 20

U završnici rukometnog prvenstva BiH sudjelovale ekipe sa godinom ili dvije godine starije od naših rukometašica, stoga je igra i tehnika te zbroj postignutih golova naših rukometašica važan za njihov sportski razvoj.

U svim odigranim utakmicama najviše golova postigla je Josipa Stanić (29 golova), slijede je  Iva Krajina (15 golova),  Ana Protuđer (8 golova), Tina Zrno (7 golova) i Matea Beljan (4 gola).

Najvažnija vijest ovog prvenstva za RK Delminium je izbor naše igračice Josipe Stanić u najbolju sedmorku ove završnice prvenstva RS BiH na poziciji srednje vanjske igračice.

Čestitamo našim djevojčicama na pruženoj igri volji i htijenju uz želju za što boljim nastupima i puno više pobjeda u budućnosti.

RK Delminium

Foto: Arhiv