U organizaciji NK Rama Salzburg i uz potporu obitelji okupljenih oko tog hrvatskog nogometnog kluba u subotu 27. listopada u Henndorfu ( Wallerseehalle Fenning 104) kod Salzburga održat će se 7. Ramska noć.

U kulturno-zabavnom programu koji počinje u 19 sati nastupit će Hrvatsko-kulturno umjetničko društvo Hrvatski dom Wels.

U glazbenom dijelu programa goste će zabavljati Zdravko Čurić i Mjesečina Band. Svoj dolazak najavili su načelnik općine Prozor Rama Jozo Ivančević i gvardijan franjevačkog samostana na Šćitu fra. Andrija Jozić.

Kao i ranije i ovogodišnja Ramska noć biti će humanitarnog karaktera . Sav prihod sa zabave je namijenjen potrebitim obiteljima iz Ramskog kraja . Organizatori ističu kako su od prethodnih šest Ramskih noći donirali 88 000€ obiteljima iz Rame ali i iz drugih krajeva Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

Osim dobre zabave organizatori će gostima ponuditi dobru hranu i piće kao i ukusne kolače.
Pored Posavske televizije koja već tradicionalno snima sve sto se događa na Ramskoj noći , ove godine će i katolička televizija Laudato napraviti reportažu o humanitarnoj strani ovog okupljanja Ramljaka i njihovih gostiju..

Glavni pokrovitelji ove zabave su Davor Drežnjak i Joža Dragić poduzetnici rodom iz Rame. Zahvaljujući brojnim sponzorima organizatori su pripremili i bogatu tombolu.
Medijski pokrovitelji su: Večernji list ,Fenix magazin , portal Rama i Vjesnik iz Rame te Tomislavcity.

Cijena ulaznice u koju je uključena večera i meza iznosi 20€ , a sve informacije i rezervacije mogu se dobiti na brojeve: Ivo Ivić 0043 660 643 20 93
Ilija Sliško Tući 0043 676 782 03 28

Mirjana Kukavica/Tomislavcity