Unatoč kiši, prva večer Adventa u Tomislavgradu protekla je u ugodnoj atmosferi i potaknula na dolazak brojne znatiželjne goste. Kako je i najavljeno, događaj je ponudio dosta sadržaja, od plesno-glazbenog do gastronomskog tipa. Na samom početku pristunima se obratila ravnateljica KIC-a Danijela Papić, zaželjela im dobrodošlicu i zahvalila sponzorima na pomoći pri organizaciji događaja. Da podsjetimo, ovaj događaj je u organizaciji KIC-a i Općine Tomislavgrad, a realiziran je zahvaljujući idejama i trudu vanjskih suradnika Škole mjuzikla i glume.

Nakon uvodnog dijela, imali smo priliku vidjeti izvedbe plenih točaka nekoliko skupina, među kojima su: Pačići, najmlađi sastav,  mažoret grupa Slatkiši koji su uz pjesmu Dance with you- Marcus & Martinus izveli svoju koreografiju; uz hit Girls istog benda zaplesale su članice skupine Sjajni kadeti, a osim njih zaplesale su još i Kadetkinje i Juniorke koje su na razini države i Europe ostvarile već zapažene rezultate.

U završnom dijelu večeri nastupila su dva tomislavgradska benda – prvi je tamburaški sastav Zadnja želja, a drugi rock grupa Krivi smjer. Osim navedenoga, gosti su imali priliku razgledati i kupiti radove domaćih OPG-ovaca ili kartu za sutrašnji koncert Opće opasnosti. Nakon ovako uspješne večeri, radujemo se nastavku ugodne atmosfere i nadamo što brojnijim gostima na koncertu Opće opasnosti, ne samo iz naše nego i iz drugih općina.

Tomislavcity

Više fotografija uskoro u galeriji.