U jutrošnjoj prometnoj nezgodi koja se dogodila oko 7 i 30 u Stipanićima, pričinjena je manja materijalna šteta, a vozač je srećom neozlijeđen.

Mještani Stipanića još jednom izražavaju ogorčenost zbog učestalih prometnih nezgoda na magistralnoj prometnici Tomislavgrad – Livno. Na spomenutoj prometnici, u dužini od oko 300 metara, s obližnje njive prelijeva se voda na prometnicu. Spomenuti problem osobito je izražen tijekom zimskih mjeseci kada voda poledi zbog čega su česte prometne nezgode, a nažalost bilo je i prometnih nesreća sa smrtnim ishodima.

Tijekom jučerašnjeg dana na području tomislavgradske općine dogodile su se još dvije prometne nezgode. Pri slijetanju vozila s kolnika u Bukovici lakše je ozlijeđen vozač, a na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta.

Značajnija materijalna šteta na vozilu zabilježena je i u prometnoj nezgodi na Blidinju, koja se također dogodila jučer u poslijepodnevnim satima. Kako doznajemo u županijskome MUP-u, jedna osoba je lakše ozlijeđena, a do nesreće je došlo pri udaru vozilo u psa NN vlasnika.

Zbog kiše i niskih temperatura zraka kolnici su i jutros mokri i skliski na području Hercegbosanske županije. I u višim planinskim predjelima na kolniku ima leda i ugaženoga snijega pa se vozači upozoravaju na opreznu i sporiju vožnju.

Tomislavcity