dav

Na inicijativu općinskoga načelnika Ivana Vukadina, u dvorani Skupštine Hercegbosanske županije u Tomislavgradu jučer je održan sastanak predstavnika Razvojne banke F BiH i tomislavgradskih gospodarstvenika, članova Udruge gospodarstvenika i poslodavaca općine Tomislavgrad.

U ime Razvojne banke F BiH okupljenim gospodarstvenicima obratili su se Dalibor Milinković, v.d. izvršnoga direktora za projekte i razvoj Banke, te Borislav Trlin, direktor Odjela za istraživanje i razvoj. Predstavljene su nove kreditne linije za poljoprivredne proizvodnje, mikro-biznisa i obrta, kao i posebna kreditna linija za financiranje općina, gradova, županija te javnih poduzeća. Nekoliko puta naglašeno je kako je ovo banka svih građana F BiH i kako je nakon opravdanih kritika u proteklom razdoblju banka stabilizirana i krenula u novom smjeru.

U nastavku sastanka predstavnici banke odgovarali su na sve upite nazočnih koji su iskazali svoja različita iskustava koja su imali u poslovanju sa ovom bankom, priopćeno je iz tomislavgradske općine.