Hercegovački glazbenik sa prebivalištem u Posušju, Zoran Begić zajedno sa navijačima ”Hercegovina” izdao je novu pjesmu pod nazivom ”Hercegovino, nek’ te čuva Bog”.

Zoran je poznat po velikom broju domoljubnih pjesama koje su posvećene Hercegovini i Hrvatskoj, a do sada je izdao pet albuma.

Glazbu i tekst za pjesmu napisao je Širokobriježanin Franjo Kraljević koji je zajedno sa Josipom Jocom Vukojom sudjelovao u aranžmanu.

U videospotu navedene pjesme prikazana su mjesta u Hercegovini, na kojima je spot sniman, a radi se o: U videospotu navedene pjesme prikazana su mjesta u Hercegovini, a radi se o: Širokom Brijegu, Čapljini, Ljubuškom, Ravnom, Stolcu, Neumu (Hrasnom), Mostaru, Posušju, Grudama, Čitluku, Rami, Tomislavgradu (Prisoju), Kupresu, Livnu, Blidinju i Doljanima.

Pjesma je snimana, miksana i masterizirana u studijima: Josip Music House (Fojnica), Energy Records (Mostar) i Music4life (Zadar)

Mastering je odradio Saša Miočić, navijači vokali bili su Josip Aničić, Miran Rotim i navijači “Hercegovina”. U glazbenoj produkciji sudjelovali su Franjo Kraljević i Josip Joco Vukoja, dok je izdavač Eroton.

Stvarno smo uradili sjajan posao, i sa samom pjesmom i s videospotom. Vjerujem da će biti puštana u svim prigodama, od stadiona i športskih dvorana do raznih društvenih zbivanja, koncerata i sl. Jednostavno, nedostajala nam je jedna ovakva općeprihvaćena navijačka hercegovačka pjesma. Želim joj da bude prepoznata, da je ljudi osjete, da osjete u srcima našu iskrenu emociju koju smo pretočili u nju i da postane svojevrsna hercegovačka navijačka himna, poručio je čovjek koji je otpjevao ”Hercegovino, nek’ te čuva Bog”.

U spotu su sudjelovali: Navijači ”Hercegovina”, Frama Posušje, Ema Begić, Tea Begić, Navijači iz Rame: Nenad, Mato, Stipo, Franjo, Ivan, Ante i Marko Meter. Ivan i Zvonimir Jozić, Ivan Bilić – Šibi i Luka Zlatić.

Želimo se zahvaliti gospođi Luciji Meter na domaćinstvu u Rami, ali i Vladi ŽZH na potpori u ovom projektu, poručuju Zoran Begić i navijači Hercegovine.

Foto: Screeenshot

Posušje.info