U subotu, 22. siječnja HKK Tomislav odigrao je utakmicu zaostalog VII. kola seniorskog dijela prvenstva Košarkaškog saveza Herceg-Bosne protiv ekipe HKK Čapljina.

– Naši dečki nakon početnog vodstva, kontroliraju cijelu utakmicu i ne ispuštaju vodstvo koje do kraja utakmice raste na konačni rezultat 84:60. U našim redovima osobito se istaknuo Bože Lučić s 20 poena, 15 skokova, 7 asistencija, te 7 ukradenih lopti. Dvoznamenkasti su još bili Branimir Mašić 17 poena i Ante Sučić sa 10 poena. Svakako ne smijemo zaboraviti doprinos i ostalih igrača, 9 igrača upisalo se u strijelce, a gotovo svi su dobili priliku na ovoj utakmici. Pobjedom u ovoj utakmici zauzeli smo 2. mjesto, dok do završetka regularnog dijela prvenstva ostalo je još 6 kola. Trenutno smo izjednačeni sa vodećom ekipom Gruda, koja je također na omjeru 7 pobjeda i 2 poraza, ali je bolja u međusobnom omjeru od naše momčadi, navode u Tomislavu.

U sljedećem X. kolu koje se igra za vikend naši košarkaši igrat će u Širokom Brijegu, gdje će odmjeriti snage protiv mlade, ali neugodne ekipe Širokog 2.

Čestitamo!

HKK Tomislav/Tomislavcity