Foto: Lucijana Skočibušić Gudelj/PD Orlova stina

Planinarski domBlidinje” nalazi se uz obalu Blidinjskog jezera između planinskih masiva Vrana (2074 m) i Čvrsnice (2228 m) u Parku prirode Blidinje, na nadmorskoj visini od 1190 m. Vrijednim radom planinara nekadašnja stara šumarska kuća koju je Općina Tomislavgrad dala Društvu na upravljanje, izrasla je u planinarski dom koji se danas može pohvaliti zavidnom infrastrukturom.

Foto: Lucijana Skočibušić Gudelj/PD Orlova stina

Pored 36 udobnih ležaja kojima raspolaže, ovaj planinarski dom ima osiguranu električnu energiju, vodu, grijanje, sanitarni čvor s tuševima, kao i kuhinju ponuđenu planinarima za samostalno pripremanje obroka. U prostranome dnevnom boravku imate mogućnost opustiti se uz pucketanje vatre iz kamina, gledanje utakmica, a zahvaljujući Wi-Fi mreži možete podijeliti fotografije s prijateljima.

Foto: Lucijana Skočibušić Gudelj/PD Orlova stina

U pomoćnom objektu posjetitelji imaju mogućnost loženja vatre i roštiljanja u velikom kaminu, mogu boraviti u lijepo uređenom dvorištu i zaigrati buća, ili jednostavno sjediti i uživati u pogledu na naš planinski biser – Blidinjsko jezero i krševitu Čvrsnicu.

Foto: Lucijana Skočibušić Gudelj/PD Orlova stina

Dom je prikladan i za momačke ili djevojačke zabave kao i sve druge oblike druženja. Za ugodan boravak brine se ljubazni domar Toma, a za više informacija možete kontaktirati na mail orlovastina1999@gmail.com ili na brojeve telefona +387 63 812 089, +387 63 330 420.

“Dragi gosti, želimo vam ugodan boravak u našem domu!” – poručuju iz PD Orlova stina.