U subotu 27. travnja 2019. u dvorani naše Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu održan je Prvi odbojkaški turnir Tomislavgrad 2019.

Na turniru je sudjelovalo 6 ekipa. OK Delminium u goste su došli: OK Sloga iz Uskoplja, dva Širokobrijška kluba –  HOK Široki i HŽOK Blato, OK Konjic i OK Makljen iz Prozora.

Odbojkašice Delminiuma uspjele su doći do finala u kojem su poražene od Sloge 2:0 u setovima.  U borbi za treće mjesto gledali smo širokobriješki derbi. Cure iz HŽOK Blata bile su bolje od HOK Široki 2:0 u setovima.

Igračicom turnira proglašena je Matea Marić iz OK Sloge, za tehničarku turnira izabrana je Jelena Gabrić iz OK Delminium, najboljim centralnim blokerom proglašena je Mateja Rančić iz OK Sloge, najbolji libero je bila Ana Crnov iz OK Sloge, za najbolju primačicu turnira izabrana je Nikolina Nevistićić iz OK Delminiuma i najbolja smečerica bila je Sara Milićević iz HŽOK Blato.

Čestitamo curama iz OK Sloge na osvojenom zlatu, a raduje nas i srebro tomislavgradskih odbojkašica.

– Hvala svim ekipama koje su gostovale u našem divnom gradu, našim sponzorima, Općini Tomislavgrad i ostalima koji su pomogli u organizaciji i izvedbi ovog turnira – ističu u OK Delminium.

Tomislavcity/OK Delminium