Sv. Mihovil Arkanđeo 29. rujna 2021.: U župi sv. Franje u Rašeljkama slavit će se sveta misa na Miholjdan u srijedu 29. rujna 2021. u kapelici posvećenoj sv. Mihovilu Arkanđelu u selu ove župe – Liskovači s početkom u 11 sati sati. Misno slavlje predvodit će provincijal isusovaca p. Dalibor Renić u koncelebraciji s p. Markom Matićem i župnikom don Ilijom Drmićem.

Sv. Franjo Asiški 4. listopada 2021.: U povodu proslave zaštitnika župe Rašeljke sv. Franje Asiškoga održat će se duhovna trodnevnica od 1. do 2. listopada s početkom u 17,30 sati kada se moli Krunica, a u 18 sati slavit će se sveta Misa s prigodnom propovijeđu. Trećega dana trodnevnice u nedjelju 3. listopada svete Mise su u 9 i 11 sati, kao i redovito nedjeljom.

U sva tri dana vjernici će imati prigodu za svetu ispovijed kroza sva tri dana pola sata prije svetih Misa. U subotu, 2. listopada, ispovijedat će svi okolni svećenici Buška blata pola sata prije Mise.

Na sam blagdan Franje Asiškoga, u ponedjeljak, 4. listopada, pučku svetu Misu u 11 sati predslavit će stolački župnik don Ljubo Planinić.

Rašeljke, 27. rujna 2021.

don Ilija Drmić, župnik

Tabernakul u crkvi sv. Franje
Tabernakul u crkvi sv. Franje