Izaberite najbolje zimske gume za svoj automobil! Premium brend Hankook te Laufenn i ove godine osvojili su mnogobrojna priznanja neovisnih autotestova.

Posjedovanje obavezne zimske opreme bez obzira na vremenske uvjete obavezno je u periodu od 1. studenog tekuće do 1. travnja sljedeće godine za sva motorna vozila.

Zimska oprema podrazumijeva :

  1. Zimske gume (M+S, Snow winter Itd.) na sva četri točka vozila
  2. Zimske gume (M+S, Snow winter Itd.) na minimalno dva točka vozila uz lance za snijeg na preostala dva točka vozila
  3. Ljetne gume na svim točkovima s najmanjom dubinom profila od 4 mm uz lance za snijeg.

Automobilske gume renomirane robne marke Hankook postale su sinonim kvalitete u svijetu auto guma. Osim što redovno osvajaju odlične ocjene na Europskim i svjetskim testovima, ostvaruju sve veću zastupljenost i kao tvornička oprema za vodeće svjetske marke automobile, uključujući i one premium klase poput Mercedesa, Audija, BMW-a I drugih.

Hankook ove godine niže samo uspjehe sa svojim modelima zimskih guma, iz kojih izdvajamo modele: I cept evo3, I cept evo 2 I RS2, sa visokim ocjenama renomiranih izvođača testova poput AutoBild-a, ADAC, SportsCar i drugih.

Laufenn kao podbrend premium brenda Hankook također nudi iznimno dobre modele zimskih guma, od kojih izdvajamo i FIT +, poboljšanu zimsku gumu koja omogućava ugodnu i sigurnu vožnju neovisno o uvjetima na cesti.

Posjetite naše poslovnice i iskoristite odlične cijene zimskih guma i osvojite prigodne poklone. Za sve vas koji želite zatražiti ponudu zimskih guma za vaše vozilo slijedite link : https://nuic.ba/zimske-gume/ 

Popunjavanjem obrasca, naši operateri će vam u što kraćem roku poslati ponudu i uputiti vas u najbližu poslovnicu.

Budite odgovoran vozač, opremite se na vrijeme i uživajte u sigurnoj i ugodnoj vožnji!

Rezervirajte svoj termin:

Podružnica Tomislavgrad,Splitska 37, BA-80240 Tomislavgrad

+387 34 352 881

 

Sponzorirani članak