U utorak 17. travnja na natjecanju učenika i studenata glazbe komornih ansambala i orkestara, koje se održava u Novome Travniku, polaznici Osnovne glazbene škole Tomislavgrad ostvarili su zapažene rezultate.

U nastupu na glasoviru – četveroručno (II. kategorija), učenici u klasi prof. Zrinke LukačLucija Djaković i Nikolina Klišanin osvojile su 3. nagradu, dok su Blaženka Pokrajčić i Marija Rezo (III. kategorija) dobile pohvalu. Pohvale u III. kategoriji dobile su i učenice u klasi prof. Kristine Boras: Matea Bagarić  i Andrea Baković.

Kako doznajemo u Osnovnoj glazbenoj školi Tomislavgrad, tijekom jučerašnjega dana pohvale i nagrade dobili su i sljedeći učenici u klasi prof. Kristine Boras:

Mia Anić i Leona Križanac – pohvala

Zvonimir Stanić i Iva Leutar – 3. nagrada

Mihaela Vukadin i Pere Šumanović – 3. nagrada

 

Danas, 18. travnja učenici ove škole natjecali su se u kategoriji puhačkih ansambala 1. kategorija (flauta i klavir). Učenici u klasi profesorica Marijane Poštenjak i Zrinke Lukač ostvarili su sljedeće rezultate:

Marija Dorotea Lončar i Niko Lukač – 3. nagrada

Mira Zrno i Matea Dilber – 1. nagrada

Ivana Bagarić i Mia Anić osvojile su 2. nagradu, u II. kategoriji. Učenice su u klasi prof. Marijane Poštenjak i prof. Kristine Boras.

 

Čestitamo svima!

Tomislavcity

Foto: Osnovna glazbena škola Tomislavgrad