Neurofeedback terapija je metoda koja se koristi već više od 50 godina u svijetu s ciljem poboljšanja rada mozga. U našoj neurofeedback terapiji imamo izvrsna poboljšanja kod djece i odraslih. Rezultati na više tisuća klijenata u BiH u našim centrima su pokazala izvrsna napredovanja i smanjivanja niza poteškoća:
– pažnje
– koncentracije
– hiperaktivnosti
-govora
– autizma
– tikova
– stresa
– nesanice
– anksioznosti
– depresije
Neurofeedback terapija je znanstveno dokazana i neinvazivna s dugotrajnim povoljnim učinkom. Utemeljenje na znanstvenim istraživanjima, a njezinu učinkovitost potvrđuje i  više od 7000 klijenata koji su terapiju prošli u našem centru.
Obratite nam se s povjerenjem!
Posjetite naše urede u Sarajevu, Zenici, Banja Luci, Mostaru i Livnu i uvjerite se u izvrsnost naše neurofeedback terapije jedinstvene u BiH.
Klijentica M.Dž. (64.god.) Razlog dolaska na terapije: nesanice i stres_
 „Neurofeedback je jedina terapija koja mi ulijeva nadu u bolje funkcioniranje gdje vidim kako kontinuirano napredujem.“
Roditelji djeteta E.V. (10. god.) Razlog dolaska na terapije: nerazvijen govor, koncentracija, pažnja:
„Promjene su itekako uočljive, ima značajno više i pažnje i koncentracije. Počeo je pisati a što je prije bilo nemoguće.“
Roditelji djeteta A.J. (3,5. god.) Razlog dolaska na terapije: usporen govor, tikovi i ekranizam:
„Prezadovoljni smo, pažnja djeteta se baš mnogo poboljšala. Tikovi koje je imao sveli su se na minimum. Posebno bih istaknula tu slušnu pažnju, prije sam imala osjećaj kao da dijete ne čuje. Nakon ovih terapija ne da dijete ponavlja riječ za mnom nego cijelu rečenicu. Počeo je da imenuje sve oko sebe. Puno je lakši rad sa djetetom.“
Klijent A.Č. (23. god.) Razlog dolaska na terapije: anksioznost i panični napadaji:
„Neurofeedback terapija mi je značajno pomogla u promjeni ponašanja u stresni.”

 

Kontakt: 063 47 26 47

Sponzorirani članak