U četvrtak, 23. rujna u Tomislavgradu će zasjedati Općinsko vijeće. Na dnevnome redu sedme sjednice četrnaest je točaka, a među ostalim vijećnici će odlučivati o: Prijedlogu Odluke o izmjenama i dopunama Proračuna za 2021. godinu uz Izvješće o izvršenju Proračuna za prvih šest mjeseci tekuće godine, zatim o Prijedlozima odluka o: usvajanju Plana parcelacije za eko gospodarsku zonu „Prosine“ u K.O. Ćavarov Stan, usvajanju programske osnove za uređenje prostora oko Buškog jezera, kao i o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju Plana parcelacije za poslovnu zonu „Blidinje jezero“ u K.O. Selište.

Na vijećničkim klupama naći će se i Prijedlozi Rješenja o razrješenju ravnateljice Osnovne škole Stjepana Radića Prisoje i imenovanju novog ravnatelja škole.

Na dnevnome redu ove sjednice je i Prijedlog Rješenja o usvajanju Izvješća o radu Javnog komunalnog poduzeća za 2020. godina i Prijedlog Rješenja o davanju suglasnosti na Odluku Skupštine o raspodjeli ostvarene neto dobiti Javnog komunalnog poduzeća za 2020. godinu, a vijećnici bi se trebali izjasniti i o prednacrtu Zakona o nacionalnom parku Blidinje.