Predsjednik UFC-a Dana White prvi je plasirao posljednju najavu za UFC 260, koja će se odvrtjeti prije početka glavnoga programa. Riječ je o sportskom događaju koji će predvoditi najveći teškaš u povijesti UFC-a Stipe Miočić te izazivač Francis Ngannou.

Video traje nešto malo manje od tri minute i vrvi sjajnim trenucima iz karijera obojice boraca. Uz naratora Rona Perlmana poželjet ćete da meč počinje iste sekunde, i to odmah s glavnom borbom večeri, piše Gol.hr.

“Čovjek koji se može susresti s raznovrsnošću i nadvladati je. Koji može razbiti rivalstva, svrgnuti najubojitije udarače i istovremeno ispisati novu stranicu povijesti. Jedan od rijetkih ljudi koji može riješiti debatu na pitanje tko je najbolji teškaš svih vremena”, govori Perlman o Stipi Miočiću.

“On je elitni nokauter i noćna mora epskih razmjera. Najstrašniji udarač u MMA-u. 15 pobjeda, 15 završetaka. Teškaš čija se snaga nokauta može opisati jednom riječju – zastrašujuća”, riječi su koje opisuju Ngannoua.

“Može li najbolji teškaš u povijesti još jednom obraniti ono što je njegovo? Tražili ste, dobili ste”, zaključuje Perlman u najavi.

Glavni program UFC-s 260 možete pogledati uživo na gol.hr-u u nedjelju od 4 sata ujutro te u snimci na Novoj TV u nedjelju navečer poslije 22 sata.

Gol.hr/Tomislavcity