Na poziv dvojice oporbenih vijećnika izaslanstvo općine Tomislavgrad predvođeno općinskim načelnikom Ivanom Buntićem i predsjednikom OV Ilijom Papićem posjetilo je MZ Šujica.

Razgovaralo se o raznim temama i problemima koji muče sve stanovnike, kako Šujice, tako i drugih stanovnika općine Tomislavgrad. Istaknuto je da je prema podacima, samo općina, u proteklih desetak godina u razne projekte i akcije u Šujici investirala približno 800 000 KM.
Načelnik je istaknuo s čim su se složili i oporbeni vijećnici Pašalić i Mioč, da sama MZ Šujica i ljudi moraju biti aktivniji i jedinstveni u svojim zahtjevima prema općini, te slagati listu prioriteta.

Općina će i dalje ulagati u skladu s proračunskim mogućnostima, pa smo tako i ove godine planirali daljnje ulaganje u Hrvatski dom „Stjepan Radić“, obnovu krovišta na osnovnoj školi, parkiralište ispred škole, izvlaštenje zemljišta za izgradnju pristupnog puta prema groblju u Galečiću.

Također, općina potiče akcije mjesnih zajednica uz uvjet da te zajednice rade, predlažu projekte i da žitelji sudjeluju u sufinanciranju akcija, priopćeno je iz tomislavgradske općine.