Kao što je već poznato, 1. studenog u Svadbenom salonu Lovre u Bukovici bit će obilježena 20. godišnja osnutka i djelovanja humanitarne udruge “Kap ljubavi”. Program će početi u 19 sati i prema očekivanjima organizatora do ponoći. Riječ je o vrlo sadržajnome programu tijekom kojeg će nastupiti tri glazbne skupine: Sinovi Hercegovine, Afrodita, Dinaridi i Zoran Zoka Begić. Planirana je i aukcija lopti i dresova Dinama, Hajduka i hrvatske nogometne reprezentacije. Uz to, kroz tombolsku igru, bit će podijeljeno stotinjak nagrada. Među njima i one jako vrijedne kao što su hodočašće u Svetu Zemlju, tjedan dana odmora na Čiovu, mramorni stol, veliki kućanski aparati, poklon bonovi u vrijednosti od 50 i 100 KM…
Tombolski listići moći će se kupiti tijekom večer po cijeni od 5 KM, dok su ulaznice već u prodaji, a njihova cijena je 30 KM. U tu cijenu uključena je konzumacija jela i pića.

Gostujući u programu Radija Tomislavgrad, dugogodišnji član ove udruge Tomislav Batarilo Toša kazao je da je broj mjesta ograničen. U prodaji je 600 ulaznica, a toliko je i mjesta u Svadbenome salonu Lovre. Pozvao je domaćice da za ovu prigodu pripreme svježe pite, kolače, torte i druga peciva te da ih 1. studenoga donesu u ured Kapi ljubavi u Tomislavgradu, do 15 sati, ili do 17 sati u Svadbeni salon Lovre u Bukovici.

Ovom prigodom Toša je u ime Kapi ljubavi zahvalio svima koji su dosad na bilo koji način pomogli rad Kapi ljubavi kao i onima koji će im sudjelovanjem na proslavi 20. obljetnice pomoći u nastavku daljenjega humanitarnog rada.

Budi kao kap ljubavi,

reci srcu na križ hodi

i predaj se Duhu Svetom,

gdje On hoće nek te vodi. (Stipe Ćurčić)

Tomislavcity