Man driving car. Traveling by car on the road. Man driving car in highway.Travel by car in highway. Car. Travel. Man hand holding car steering wheel. Road trip traveling

Osobni automobil ukraden je u srijedu u središtu Posušja, a već istog dana pronađen je i automobil i lopov.

Kako je tek u petak objavila Uprava policije MUP-a ŽZH, 20. siječnja u 14:00 sati 19-godišnjak iz Posušja prijavio je policiji da mu je tog dana u 13:20 sati ispred banke u Ulici fra Grge Martiće ukraden automobil Volkswagen Golf 4. MUP navodi da je mladić nakratko izašao iz vozila i ušao u banku ostavivši motor vozila u radu, a kada je izašao vidio je da je netko odvezao vozilo.

– Postupajući po zaprimljenoj prijavi policijski službenici poduzeli su niz mjera i radnji, a tijekom dana navedeno vozilo pronađeno je, s vidljivim oštećenjima i bez registarskih oznaka, na lokalitetu Tomilje u mjestu Gradac, općina Posušje, nakon čega je isto specijalnim vozilom ‘pauk’ prevezeno u krug Policijske uprave Posušje, navode iz policije.

Slobode je lišen Š.J. (29) iz Posušja i nad njim je izvršena kriminalistička kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisano kazneno djelo.

Po kompletiranju predmeta PU Posušje podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv Š.J. (29) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Oduzimanje tuđe pokretnine iz čl. 291. KZ-a FBiH u stjecaju s kaznenim djelom Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. KZ-a FBiH, objavila je Uprava policije MUP-a ŽZH.

Bild.ba