Međugorska vidjelica Vicka Ivanković – Mijatović je imala tešku operaciju kralježnice. Nakon punih 5 sati i 40 minuta, operacija je uspješno završila, piše Medjugorje-info.com.

Naime, poznato je kako je međugorska vidjelica Vicka Ivanković – Mijatović već godinama bolesna i kako svoje zdravstvene probleme nosi s puno vedrine i smiješkom na licu.

Povremeno bi joj se stanje poboljšalo pa bi nastavljala svoja svjedočanstva i molitve za potrebite, ali posljednjih mjeseci potpuno se povukla iz javnosti zbog velikih bolova koje je trpjela u u leđima i problema s kralježnicom.

Prošli tjedan otputovala je u Zagreb gdje je imala zakazanu složenu operaciju kralježnice, ali su je zbog njezina lošeg općeg stanja liječnici već više puta odgodili iz razloga jer Vickina težina iznosi svega 40-ak kilograma što je predstavljalo ugrozu za daljnji tijek oporavka.

Operacija je ipak bila zakazana za danas i to znakovito na sam spomendan Blažene Djevice Marije Bistričke. Nakon punih 5 sati i 40 minuta, koliko je trajala operacija, Vicka se probudila i liječnik koji ju je operirao kazao je kako je vrlo zadovoljan ishodom. Ipak službenu obavijest o tijeku operacije podijelit će sutra s javnošću.

Vicku ovih dana prate nebrojene molitve njezinih prijatelja koji svakodnevno u 5 sati ujutro odlaze moliti na Brdo ukazanja, a danas su nakon toga još posebno za međugorsku vidjelicu Vicku otišli moliti i na Križevac.

Kako se moglo primjetiti danas na društvenim mrežama, brojni vjernici su molili da operacija dobro prođe.

medjugorje-info