Sinoć oko 23 sata u mjestu Kovačić u Livnu, dogodila se strašna prometna nesreća u kojoj su život izgubile četiri osobe.

Prema navodima MUP-a Hercegbosanske županije, 9.4.2020. godine u 23,15 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu M.6.1 Livno – B. Grahovo, u mjestu Kovačić, općina Livno u kojoj su sudjelovali: J.M. rođen 1999. godine u Livnu, upravljajući m/v marke “Golf” reg. oznaka J87 E 497 i T.P. rođen 1974. koji je upravljao m/v marke “Land Rover” reg. oznaka O23 J 244.

Pri sudaru, na mjestu nesreće, smrtno je stradao ozač Golfa J.M. kao i suvozačica S.V. rođena 2000. godine. Putnici u motornom vozilu marke Golf V.V. rođen 2000. godine u Livnu i I.R. rođena 2001. godine u Livnu, prevezeni su u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su od zadobivenih ozljeda preminuli.

Drugi sudionik prometne nezgode T.P. rođen 1974. godine u Livnu koji je upravljao m/v marke “Land Rover” zadobio je lakše tjelesne ozljede: Kao suvozač u m/v marke “Land Rover” nalazio se I.Š. rođen 1982. godine u Livnu, zadobio je teže tjelesne ozljede, koje su mu konstatirane i sanirane u Županijskoj bolnici u Livnu.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, Sektora kriminalstičke policije MUP-a K 10 i dežurni županijski tužitelj Hercegbosanske županije. Na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta. Daljnji operativni rad je u tijeku, navodi se u priopćenju MUP-a HBŽ.

MUP HBŽ/Tomislavcity

Foto: Livno Online