U Tomislavgradu su danas odigrane završne utakmice općinske nogometne lige, a naslov prvaka osvojila je momčad Kola. Naime, Koljani su slavili rezultatom 2:0, a strijelci su bili  Damir Tadić i Mario Pavić.

U Kolu će se večeras zasigurno feštati, ali i u Vedašiću i Letki jer ipak je ovo prvo finale i samo je malo nedostajalo…

 

Večeras su proglašeni i najbolji pojedinci ovogodišnje lige.

Najbolji vratar je Stipe Perić, najbolji strijelac Marko Ćerdić, dok je Ante Zrinušić proglašen za najboljega igrača. Pojedinačne nagrade uručio im je predsjednik OV-a Tomislavgrad, gospodin Ilija Papić.

Nagrade za osvojeno 1.2. i 3. mjesto uručio je općinski načelnik, gospodin Ivan Buntić.

U utakmici za treće mjesto danas su se borili Mesihovina i Brišnik. Brišničani su bili uvjerljivi te su na kraju slavili pobijedivši 6:0.

Strijelci su bili: Josip Ćurčić, Ivan Bagarić i Ivan Tomić koji su dali po jedan gol, te vrlo učinkoviti Marko Ćurčić koji je postigao tri gola.

Čestitamo pobjedniku na osvojenom naslovu prvaka ovogodišnje općinske nogometne lige Tomislavgrad, organizatoru na još jednom lijepom sportskom događaju u našem gradu i publici, osobito onima koji su dolazili na gotovo sve utakmice omladinske, veteanske i juniorske lige, a to su pokazali i večeras popunivši obje tribine gradskoga stadiona.

Tomislavcity