„Cilj je biti sretan“ naziv je knjige koja je večaras imala promociju pred tomislavgradskom publikom u Gradskoj galeriji Kulturno-informativnoga centra, piše rtgportal.info.

Knjiga je to motivacijskog sadržaja za koji je predgovor napisala odvjetnica Nada Dalipagić. Autorica predstavljene knjige je Daniela Škegro – spisateljica, kolumnistica i urednica portala Hercegovka.net.

Nakon autoričine biografije, svoj osvrt o knjizi kazivale su Ljubice Ivančić, profesorica hrvatskoga jezika i voditeljice na RTV HB i Mateje Jolić, novinarka i voditeljice Pro TV-a.

Ljubica Ivančić u svome osvrtu ističe kako autorica kroz svoje priče, između ostaloga, iznosi kritički stav prema modernoj tehnologiji, daje važnost ženama, slobodno iznosi stavove i usmjerava čitatelja prema sreći. Također progovara o životnim lekcijama, negativnostima, te boli koja nikoga nije zaobišla, ali i ljubavi.

Matea Jolić naglašava kako je knjiga „Cilj je biti sretan“ zapravo knjiga o sreći, otuđenosti i poniznosti i knjiga kroz koju je Danijela donijela i sažela sve aktualne priče. Pročitala je i priču naslova „Ostavite telefone i zagrlite dok imate koga“.

Ističe kako je autorica podrška njenom novinarskom radu i velika inspiracija.

Samu promociju zaključila je autorica zahvalivši svima na dolasku i  kazavši kako je bitno da oni koji govore o njezinoj knjizi budu ljudi s dušom.

Uloga moderatorice večerašnjeg predstavljanja pripala je Ivani Sučić.

 

Foto: J.M/rtgportal.info

J.M./rtgportal.info