Duhovno-humanitarna udruga Kap ljubavi u suradnji s MZ Roško Polje uspjela je urediti stan koji je za potrebe Dragice Perić donirala Općina Tomislavgrad.

– Zahvaljujući dragom Bogu i Vama poštovani donatori, koji ste i u ovom projektiću pomogli, stan je spreman za useljenje… ALI… Naša Draga (barem trenutno tako tvrdi), ne želi preseliti! Zašto??? Jeli to njezina osobna odluka ili je utjecaj drugih, ni mi ne znamo! Nadamo se da će ipak useliti u prostorije koje su joj uređene… Jer, nije problem živjeti “pod vedrim nebom” dok je lijepo vrijeme! No što kada krenu kiše, zima… Ali to nije na nama!!! Kao što fra Đoka reče: ”Do mene, do nas joj nije! Ako hoće, hoće! Nikada nikoga ni na što nećemo prisiljavati”! – navodi na svojoj FB stranici Kap ljubavi.

U Kapi ljubavi podsjećaju da je prije obnove i uređenja stana Dragica svakodnevno dolazila u njihov župni ured u Rošku Polju tražeći da se napravi mjesto gdje bi mogla živjeti, tvrdeći da će joj “krov na glavu pasti”.

U ovaj projekt je uloženo oko trideset tisuća maraka: Vlada HBŽ-a donirala je četiri tisuće maraka, Općina Tomislavgrad tisuću maraka, a ostalo su donacije koje je Kap ljubavi već otprije imala i koje su pristizale dok se radilo.

– Hvala Vam na strpljenju, na povjerenju koje dajete fra Đoki i “Kap ljubavi”, hvala od srca što pomažete da pomognemo! – dodaju, među ostalim u Kapi ljubavi.