Duhovno humanitarna udruga “Kap ljubavi” nastala je prije dvadeset godina u franjevačkom samostanu u Tomislavgradu sa željom da pomogne socijalno ugroženim osobama na području naše općine. Danas svjedočimo da je ova Udruga prešla granice naše općine, jer osim siromašnim sugrađanima, volonteri Kapi ljubavi pomažu i u susjednim općinama, ali i diljem BiH. Udruga također već godinama pomaže i one najugroženije na afričkome kontinentu. Budući da ove godine obilježavamo dva desetljeća djelovanja, želja nam je okupiti sve vas, naše drage prijatelje i donatore na našem rođendanu, kako bi zajedno proslavili ovaj značajan jubilej.

Kao što smo u nedavnom tekstu obećali, donosimo više informacija o proslavi obljetnice “KAPI LJUBAVI”!

Dakle, ako Bog da, 1.studenog (od 19 sati) u Svadbenom salonu “Lovre” u Bukovici kraj Tomislavgrada, proslavit ćemo 20. godina postojanja Udruge! Vašim dolaskom i “kupnjom” ulaznice (u koju je uključena cjelovečernja konzumacija jela i pića), pomažete daljnji rad Udruge! Cijena ulaznice bit će 30 maraka i moći ćete ih “nabaviti” u uredu “KAPI LJUBAVI” u Tomislavgradu, kod fra Đoke i članova Udruge, kao i u našim ugostiteljskim objektima (popis ćemo uskoro objaviti)! Tu večer ulaznice ”plaćaju svi”, i fra Đoka i članovi Kapljice… Ulaznicu ne trebaju platiti samo osobe s poteškoćama u razvoju! Pozivamo sve ljude dobre ljude, sve prijatelje i donatore “Kapi ljubavi”, sve koji jesu, osjećaju se ili će tek postati dijelom ove Udruge da dođu! A mi ćemo nastojati da tu večer svi budemo jedno, da se dobro zabavimo, možda susretnemo drage ljude, upoznamo nove. Za dobru zabavu pobrinut će se “Afrodita band”, “Sinovi Hercegovine “ i Zoran Begić.

Također, tijekom večeri moći ćete osvojiti i bogate tombole!

Molimo sve  koji nam žele pomoći svojim donacijama, sponzorstvima, tombolama da se jave osobno u ured Udruge ili na tel. 00387/34/354-420, fra Đoki ili članovima Udruge! Također, pozivamo sve naše domaćice, naše slastičarke, sve koji žele pomoći u pripremi torta, pita, kolača, kruha, javite nam se!

Isto tako, ovih će vas dana posjetiti volonteri Udruge i zamoliti za pomoć (spomenutu gore u tekstu). Napominjemo, volonteri će doći u našim uniformama i s akreditacijama, kao i potpisanim i ovjerenim potvrdama, kako bismo izbjegli moguću pojavu “lažnih volontera”!

Unaprijed zahvaljujemo svima vama koji ćete pomoći da ovu obljetnicu proslavimo na lijep i dostojanstven način!

HVALA OD SRCA!

Kap ljubavi/Tomislavcity