Gostujući u prijepodnevnome programu Radija Tomislavgrad, općinski načelnik Ivan Buntić danas je kazao da ima obećanja da će JP Ceste Federacije BiH pristupiti rekonstrukciji tomislavgradske obilaznice. Kako je kazao, u ovom poduzeću su predvidjeli veliki dio sredstava za sanaciju obilaznice.

Tragom ove teme željeli smo čuti potvrdu navedene informacije ali i doznati kada se planira krenuti s obnovom obilaznice, međutim, u Cestama Federacije BiH danas nismo uspjeli čuti nikoga tko bi dao službenu informaciju za medije o navedenoj temi.

Dodajmo da je duvanjska obilaznica već duže vrijeme u lošem stanju te da je njezina obnova zbog sigurnosti u prometu prijeko potrebna. Obnova se očekuje upravo od JP Ceste Federacije BiH budući da je obilaznica u njezinoj mjerodavnosti.

Odgovarajući na pitanja slušatelja emisije “U dnevnom zrcalu”, načelnik Buntić je pozvao i vlasnike dotrajalih objekata u gradu – zgrade staroga suda i staroga hotela, da pristupe obnovi i stave ih u funkciju ili da ih u protivnom vrate Općini.

Tomislavcity