Caffe bar Step u Tomislavgradu danas je na nekoliko sati spojio modu, glazbu i slikarstvo u jedinstven događaj.

Naime, na inicijativu naše sugrađanke, inače Youtuberice Katice Čamber u Tomislavgrad je došla Alisa Teletović, slikarica, grafička dizajnerica i ilustratorica iz Sarajeva s ciljem predstavljanja svoga branda pod nazivom Colorscape. Riječ je o majicama na kojima se nalaze Alisine umjetničke slike.

Za portal Tomislavcity Alisa je kazala kako joj je Katica pažnju privukla na Instagramu, dok je za svoje majice naglasila da su prava umjetnost:

-Moje majice predstavljaju dame snova, dame sunca i dame doma, odnosno dame koje prkose svim životnim izazovima, ali i dalje ostaju nježne. Mi ne kopiramo, mi smo drugačije u umjetničkom smislu. Majice su limitirane edicije i na Zapadu takve ljudi više cijene, ali se nadam da će ih i kod nas prepoznati i cijeniti-naglašava Alisa.

Zahvaljujući iskusnoj Danijeli Jurčević, ali i podjednako dobrima Nikolini Bagarić, Nikolini Bakula i Ivani Bandić gosti Stepa su imali prigodu pogledati proljetnu kolekciju Colorscape-a.

Uz glazbu, modu i slike, gosti su uživali i u odličnoj kavi i ukusnim kolačima koje je napravila Katica, a svi oni koji prate Katicu već znaju da ona na svome Youtube kanalu (just.katebake) uz kuhanje i pečenje slastica pokazuje i svoj način čišćenja, uređivanja doma, vježbanja i slično.

Katica nam je kazala kako je sretna što je imala priliku organizirati ovakav događaj na čemu osobito zahvaljuje vlasnicima navedenoga ugostiteljskoga objekta-Ivici i Milki (Mici) Tavra.

-Drago mi je da je i kod nas zaživio taj pojam influensinga i medijskoga prezentiranja. Ne trebamo sve gledati kao negativno, pogotovo ne suvremene medije jer nam oni nude jako puno, pogotovo u poslovnom svijetu-ističe Katica.

Posebnu notu ovome događaju dale su i Danica Kapulica i Anamarija Ćavarušić svojim glazbenim izvedbama.

Čestitamo svima!

Jelena Perković/Tomislavcity

Više fotografija u galeriji.