Sponzorirani članak

U 11:00 na valovima Radija Tomislavgrad listu, rezultate i program Hrvatskih zvona predstavili su Gordana Nakić i Krešimir Tabak.

Na početku emisije naš se nositelj liste ukratko osvrnuo na negativnu propagandu koja je prisutna u ovo predizborno vrijeme:
,,Kao Vaš gost često se referiram na Noama Chomskog pa da ne gubim običaj kazat ću da je upravo ovaj umnik svjetskoga glasa rekao: ono što je sila u totalitarnim sustavima, propaganda je u demokraciji. U ovom predizbornom vremenu propagande u našoj županiji ne nedostaje. Svjedoci smo da su poput gljiva poslije kiše nikli portali koji se predstavljaju nezavisnima, a zapravo je riječ o režimskim medijima kojima je jedini cilj plasirati neistine te pokušati degradirati i relativizirati sve one koji nisu ukalupljeni u njihove političke strukture i obiteljske sinekure. Laž im je postala hrana, pokretačka sila i jedini preostali instrument kojim nas žele prikazati u najmanju ruku identičnima sebi, odnosno istima. Da nismo isti pokazujemo svojim djelima, a ovakvim mehanizmima oni samo podcjenjuju inteligenciju i rasudnu snagu naših ljudi. Toliko o onima koji nas portretiraju umačući kist u bačvu laži.”

Između ostalog, upitao je Ćipa, je li glas za Zvona glas za Pomak. Što su mu odgovorili sugovornici, poslušajte!

Hrvatska zvona 

 

Sponzorirani članak