Snijeg, mjestimična poledica i slaba vidljivost i jutros su prouzročili otežano prometovanje u Hercegbosanskoj županiji, a u pojedinim školama nastava se ne održava.

U MUP-u navode da od jutros osobna vozila mogu prometovati na pravcima Šujica – Livno kao i na prometnici Glamoč – Mliništa, dok je zabrana prometa za teretna vozila i dalje na snazi.

U protekla 24 sata MUP Hercegbosanske županije zabilježio je šest prometnih nezgoda. U njima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Pri slijetanju Opela na tomislavgradskoj obilaznici, jučer oko 12:45, lakše je ozlijeđena vozačica L.T. rođena 1978. godine. Također, lakše ozljede zadobio je suvozač u prometnoj nezgodi u Livnu, pri sudaru vozila markeGolf.

Što se tiče nastave, ona se u tomislavgradskoj općini jutros nije mogla održati u: Šujici, Sarajlijama, Roškom Polju, Vojkovićima i Gornjoj Bukovici.

U Osnovnoj školi Ivana Mažuranića Tomislavgrad nastave će biti samo prva tri sata budući da dosta učenika koji putuju nije uspjelo doći u školu. U drugoj smjeni nastava će se odvijati redovito jer u tu smjenu idu djeca iz grada.

U tomislavgradskoj gimnaziji i Srednjoj strukovnoj školi nastava je trajala samo prvi sat. Kako doznajemo, u školu nisu uspjeli doći učenici iz Šujice, Roška Polja i Kazaginca.

 

Tomislavcity