Nakon 24.godine (koliko sam udana), dosanjala sam svoj, a i san naše susjede Kupreške!
Poštovani susjedi, dragi prijatelji, moji Omoljani, zajednički trud, zalaganje i volja dovela nas je do cilja! Napokon u selu imamo asfalt! Nije bilo lako krenuti i puno vas je, znam, komentiralo zašto jedno žensko koje uopće ne živi tu toliko “zapinje” da se napravi asfalt! Smatram da u ovom slučaju nije bitno gdje si, tko si i što radiš! Bitna je želja da danas mi, a sutra naša djeca i buduća pokoljenja žive u ljepšem okruženju! Da nam svima s malo truda, ulaganja i zalaganja bude bolje!
U svoje osobno ime, a ako smijem, i u ime svih susjeda, zahvaljujem načelniku Ivanu Vukadinu, Anti Vukadinu, koji s ovim projektom nije imao ništa osim dobre volje da nam izađe u susret i pomogne savjetima, mjesnoj zajednici i susjedu Jozi, koji nam je na uvid slao sve uplate! Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli! I na kraju sve molim da i ako smo imali malih nesporazuma, zaboravimo ih i živimo u miru, jer život ionako prebrzo prolazi da bismo nešto zamjerili! A moje srce je k’o kuća, jer smo dobili lijepi put! Iako nisam rođena u Omolju, “preko” svoga muža jesam iz Omolja. Iako ne živimo cijelu godinu tu osjećam ga svojim! Hvala vam svima, piše u dopisu za Tomislavcity, Renata Radoš – Rena.
Ovime je ispunjena i stara želja Kupreške – najstarije mještanke Omolja, ali i rođendanska želja naše Rene o čemu smo pisali još u siječnju ove godine u tekstu “Stara želja Omoljana“.
Renata nam je tom prigodom, između ostaloga kazala:

– Najveća mi je želja da moja susjeda Kupreška, (1936.) kao najstarija žena u ulici, koja je rođena na isti dan kao i ja, dočeka asfalt u ulici – kazala je Renata. I eto, želja im je ispunjena.

Renata Radoš Rena/Tomislavcity