Dva dana nakon što su Italija i Turska u Rimu otvorili Euro 2020, Hrvatska svoju prvu utakmicu u skupini D igra protiv Engleske. Utakmica se igra u od 15 sati na stadionu Wembley u Londonu.

Dalić očekivano nije htio otkriti ono što sve zanima, udarnu postavu naše reprezentacije, no prema posljednjim informacijama u prvih 11 trebali bi upasti Joško Gvardiol na poziciji lijevog bočnog te Andrej Kramarić u napadu.

No naš će napadački trojac vjerojatno konstatno mijenjati pozicije tako da je svejedno stavimo li na papiru Kramarića u špicu ili Antu Rebića koji će također imati ulogu napadača.

Tako bi danas poslijepodne Vatreni trebali izgledati ovako:

Livaković – Vrsaljko, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol – Modrić, Brozović, Kovačić – Rebić, Kramarić, Perišić

Što se tiče Engleza, njihovi se mediji ne mogu složiti hoće li zaigrati u ofenzivnijoj varijanti s trojicom u obrani ili konzervativnijoj varijanti s četvoricom u zadnjem redi.

Kako god zaigrali, najviše će opasnosti prijetiti Vatrenima od napadača Harryja Kanea te naročito trkački moćnih bočnih igrača.

Na Wembleyju nažalost neće biti hrvatskih navijača, barem ne u mjeri koja bi mogla pomoći da se s tribina čuje njihova pjesma.