Nakon uspješnog završetka polusezone u natjecanju Prve lige F BiH i zadovoljavajućeg plasmana na sredini prvenstvene ljestvice, predsjednik HNK Tomislava, gospodin Ilija Bagarić Lila zahvalio je zlatnim sponzorima kluba.

Ugostio je Maria Mašića, direktora Hercegbosanskih šuma te mi izrazio zahvalnost, kako osobno, tako i Hercegbosanskim šumama na svoj pomoći koja je pružena HNK Tomislav.

Također, predsjednik Ilija Bagarić, ugostio je i direktora Athabasca Tvornice kabela Tomislavgrad, gospodina Rusmira Bandića.

Tvornica kabela Tomislavgrad na čelu s gospodinom Banidćem imala je veliku ulogu u izgradnji infrastrukture HNK Tomislav. Donirani su kabeli u vrijednosti 15.000 KM koji su korišteni za postavljanje instalacije za reflektore na pomoćnom terenu, te na tribinama i apartmanima koji su u procesu izgradnje.

Predsjednik Bagarić zahvalio je gospodinu Bandiću i Tvornici kabela Tomislavgrad, što su kao društveno odgovorna tvrtka prepoznali potrebe za sudjelovanje u izgradnji sportske infrastrukture u Tomislavgradu, objavljeno je na Facebook stranici HNK Tomislav.