I ove godine vrlo je živo na terenima HNK Tomislav. Počela je Općinska nogometna liga 2021. S natjecanjem su prvi krenuli seniori, zatim veterani, a slijedi i dječji turnir. Mnogi naši sugrađani pristigli iz inozemstva rado navrate na stadion HNK Tomislav, pogledaju utakmicu svoga sela ili samo navrate da vide drage ljude koje susreću uglavnom tijekom ljetnoga odmora, a neke od njih upravo na stadionu.

Veliko je zadovoljstvo što je i HNK Tomislav ove godine, nakon 20-ak godina, ponovo ušao u Prvu ligu F BiH. Prilika je to i da se u Fan Shopu Tomislav kupi i dio navijačke opreme ili originalni dres, trenerka,…

Za ovu sezonu pripremljeno je još jedno iznenađenje za pomoć klubu ali i identifikaciju sa svim dobrim u klubu i oko kluba. Naravno, radi se o članskoj iskaznici. Kupnjom članske iskaznice po cijeni od 50 KM stječete pravo na besplatni ulaz za sve prvenstvene i kup utakmice HNK Tomislav u idućoj sezoni, a na dar dobijete i majicu s grbom i natpisom HNK Tomislav.

U HNK Tomislav navode da će se mnogi učlaniti kako bi pomogli klubu, na čemu od srca zahvaljuju, iako znaju da neće moći nazočiti utakmicama. Rado ističu da su i naši igrači koji su otišli igrati u druge klubove kupili članske iskaznice i tim simboličnim činom pomogli rad kluba.

Među već više od 100 novih članova HNK Tomislav je i igrač Hajduka iz Splita, Mario Čuić. Rado se fotografirao za naš portal i pokazao svoju člansku iskaznicu.

Napomena i za sve one koji na ovaj način žele pomoći klubu, i nadamo se biti dio uspjeha u nastupajućoj sezoni, da člansku iskaznicu mogu kupiti na ulazu na stadion gdje se prodaju i ulaznice ili u Fan Shopu Tomislava.
Tomislavcity