Još jedna sezna Prve lige FBiH je iza nas. U najmanju ruku turbulentna sezona. Ako se vratimo na početak sezone, nitko nije mogao zamisliti ovakav rasplet na kraju. Sigurno teško razdoblje kako za igrače tako i za upravu kluba. Ipak, pravim potezima uprave, financijskim pomagalima naših sponzora i zalaganjem igrača na terenu, naš klub se našao na 7. mjestu prvenstvene ljestvice s 43 osvojena boda.
Ogroman uspjeh na svakom polju, kako na igračkom tako i u administrativnom.
Brojni tomislavgradski sponzori prepoznali su lijepu i kvalitetnu priču koja se pokrenula u klubu, te su jedni od glavnih aktera ovosezonskog uspjeha HNK Tomislava, upravo zbog svojih financijskih donacija na kojima im je naš klub neizmjerno zahvalan.
Sezonu 2022./23. sigurno ćemo pamtiti kao sezonu koja je pokrenula mnoge pozitivne stvari, kako u klubu tako i u gradu. Publika je prepoznala rad, posvećenost i predanost svakog pojedinca na svakoj funkciji.
Na kraju možemo samo reći da je suradnja između nas kao kluba i sponzora donijela ovaj uspjeh te je nama kao klubu cilj i dalje održavati tu suradnju zdravom i u sljedećoj sezoni, koja će, nadamo se biti još uspješnija.
Ovim putem Hrvatkski nogometni Klub Tomislav zahvaljuje svim svojim sponzorima na svemu što su učinili za naš Klub i kao što smo rekli, nadamo se ponovnoj suradnji i u sljedećoj sezoni, navode na službenoj klupskoj stranici Tomislava.
HNK Tomislav