U završnici Omladinske ligu BiH za juniore u subotu su se u 10 sati, u Siminom Hanu, sastale ekipe HNK Tomislav i Tuzla Citya. Pobijedila je ekipa Tuzle rezultatom 2:0.

Već u 3. minuti utakmice izravni crveni karton dobio je Letica što je bitno utjecalo na tijek utakmice. Naši momci su se borili, imali su i uz igrača manje dosta prigoda da ugroze protivnički gol ali nedostajalo je koncentracije i sportske sreće.

U utakmica za 3. mjesto u nedjelju su se sastale ekipe: HNK Tomislav i FK Krajina Cazin. Tomislav je bio uvjerljiv i pobijedio rezultatom 6:0 (Golove su postigli: Mate Kukić, Zvonimir Stanić, Branimir Šiško 2X i Josip Bandić 2X)

Treće mjesto na završnom terminu je odličan rezultat, iako bi bilo puno ljepše da se ova sjajna generacija, 2002. godište, koja se oprašta od juniorskih nastupa, uspjela plasirati u omladinsku Premier ligu BiH. Nadamo se da će većina igrača nastaviti svoje nastupe u seniorskom sastavu Tomislava, te svojim igrama pomoći stabilizaciji u Prvoj ligi F BiH i pripremi za plasman u Premier ligu BiH.

Momcima zahvala za njihov trud i sretno u daljnjem loptanju!

Tomislavcity

Foto: HNK Tomislav