U nedjelju 14.11. seniori HKK „Tomislava“ gostovali su u Čitluku, gdje su odmjerili snage protiv ekipe HKK „Brotnja“. Upisali su pobjedu rezultatom 73:93, te se trenutno nalaze na 2. mjestu, dijele jednak omjer pobjeda i poraza kao ekipa HKK Gruda, koja je bolja u međusobnom omjeru. Trenutno su na omjeru 3 pobjede i 1 poraz.

Napomenut ćemo da je ovo treća vezana pobjeda košarkaša „Tomislava“ i nadamo se da će biti dobar mamac i poziv domaćoj publici da dođe i podrži naše košarkaše u ogledu protiv mlade i poletne momčadi „Širokog 2“. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 21.11. u 17 sati.

U subotu 13.11. košarkaši HKK „Tomislava“ odigrali su 4. kolo Lige mladih KSHB, ugostili su ekipu HKK Širokog. Predkadeti su upisali pobjedu rezultatom 59:39, dok su kadeti poraženi rezultatom 30:103, također juniori su upisali poraz rezultatom 42:70. U sljedećem 5. kolu koje se igra u subotu 20.11. košarkaši HKK „Tomislava“ putuju u goste kod susjeda iz Posušja, gdje će također odmjeriti snage u predkadetskoj, kadetskoj i juniorskoj kategoriji. Utakmice su na rasporedu od 10 sati.

HKK Tomislav