HKK Tomislav i ŽKK Tomislav zajedno pokreću program “Mini basketa” za sve dječake i djevojčice uzrasta od 6 do 10 godina.

Termini treninga:

  • Utorak, 17:30 h-18:30 h – Dvorana Gimnazije Marka Marulića
  • Četvrtak,18 h-19 h- Dvorana Gimnazije Marka Marulića
  • Subota, 8:30 h-9:30 h- Gradska sportska dvorana Tomislavgrad

Prvi trening održat će se u utorak 3.5.2022.

Što je Mini basket program i što nudimo Vašem djetetu uključenjem u ovaj program?

Mini basket je program koji okuplja djecu uzrasta od 6. do 10. godine života te je osmišljen da zadovolji temeljne potrebe djece tog uzrasta, a to su potreba za kretanjem i igrom. Kroz ovaj program djeca uče elemente košarkaške igre, ali primarno s naglaskom na zabavu i igru. Naravno ovaj program je osmišljen tako da Vašem djetetu nudi višestran razvoj, koji je jako bitan kao baza za kasnije uključivanje u različite športske grane (ne mora primarno biti košarka) i to sve kroz igru i zabavu.

Nudimo Vam tri treninga tjedno od sat vremena po cijeni od 30 KM, a na svakom treningu biti će dva trenera koja su stručno osposobljena za rad u području kineziologije i pedagogije. Naravno, svaki polaznik dobiva majicu na poklon kratkih rukava, dječaci HKK Tomislav, a cure ŽKK Tomislav. Tu je još puno drugih sadržaja aktivnosti koje planiramo, ali nećemo sve otkriti, zato nas za više informacija zapratite na Instagramu i Facebooku.

Kako do nas?

Jednostavno, kontaktiraj nas putem Facebooka, Instagrama ili na broj:

  • Krešimir Krišto: 063/720-620
  • Bože Lučić: 063/580-279

ŽKK Tomislav/HKK Tomislav