Jutros se oko 7:10 sati na magistralnome putu Tomislavgrad – Posušje, u mjestu Bukovica dogodila se prometna nesreća u kojoj su se sudarili Audi i Ćićkov bus. Prema informacijama koje je za Tomislavcity dao glasnogovornik županijskoga MUP-a Ivica Vrdoljak, u ovoj prometnoj nezgodi nije bilo ozlijeđenih, a u njoj su sudjelovali vozač Audija, r. 1968. godine u Trebinju i vozač autobusa marke Neoplan za kojim je upravljala osoba r. 1957. iz Livna.

#Tomislavgrad

Objavljuje Livno Online u 22. ožujka 2018

Naši čitatelji javljaju da je prometovanje tim dijelom vrlo otežano zbog poledice, snježnih nanosa i jakoga vjetra, a vidljivost je dosta smanjena.

Ujedno izvještavaju i da je u jutarnjim satima s kolnika sletjelo i vozilo na tomislavgradskoj obilaznici.

U PU Tomislavgrad doznali smo da su se jutros u Rošku Polju sudarilil ralica i ternsko vozilo. Srećom, nije bilo ozlijeđenih.

U MUP-u i PU Tomislavgrad navode da na prometnicama u HBŽ trenutno nema zastoja te da su očišćeni smetovi na prijevoju Borova glava. Za razliku od sinoćne situacije, na pravcu Tomislavgrad – Šujica nema zastoja.

Od jučer u šest do jutros u šest sati MUP je evidentirao ukupno šest prometnih nezgoda u HBŽ. Dogodile su se u Šujici (manja materijalna šteta); u Golinjevu (slijetanje Opela njemačkih registracijskih oznaka pri čemu je osoba r. 1987. zadobila lakše tjelesne ozljede.)

U ovom vremenu s kolnika, u mjestu Stipanići, sletio je i Golf za kojim je upravljala osoba rođena 1967. godine, a na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta. Jedna prometna nezgoda zabilježena je i u Glamoču gdje je također vozilo  sletjelo  s kolnika.

U oblasti kriminaliteta MUP je evidentirao i jedan slučaj teške krađe koja se dogodila u trgovini Mobil print. Kako doznajemo otuđena je veća količina mobilnih telefona i manja količina laptopa.

 

Tomislavcity

Foto: Čitatelj