U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata i općine Tomislavgrad danas je na Pomenu iznad Doljana održan komemorativni program u spomen na sve poginule hrvatske branitelje stradale na ovome bojištu u Domovinskome ratu.
Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća, održana je sveta misa zadušnica za sve poginule hrvatske branitelje, a euharistijsko slavlje predslavio je fra Bože Milić, župnik župe sv. Petra i Pavla u Mostaru, u sumisništvu s fra Sretanom Ćurčićem, fra Stjepanom Pavličevićem, svećenikom iz župe Doljani, te don Ivanom Marjanovićem.
Pod misom je pjevao župni zbor Sv. Nikole Tavelića iz Tomislavgrada.

Fra Bože je ovom prigodom rekao da moli za stradale branitelje, za njihove obitelji, za sve branitelje s raznim duševnim i tjelesnim ožiljcima, kao i za sve nazočne. U duhu današnjega evanđelja pozvao je na mudrost u svim svakodnevnim životnim situacijama.

Napominjemo da su se i ovogodišnjem susretu na Pomenu, sedmome po redu, odazvali brojni žitelja Tomislavgrada, Rame, Doljana… uglavnom hrvatski branitelji, a nakon mise okupljeni su ostali u zajedničkome druženju prisjećajući se svojih prijatelja suboraca i ratnih dana.

Tomislavcity