„Neopisivo. Ovako izgleda fotografija iz snova za ugodne snove!“ –  objavio je sinoć na svojoj Facebook stranici Hrvatski rukometni savez nakon veličanstvene pobjede Hrvatske nad Srbijom.

Da hrvatski reprezentativci imaju navijače za poželjeti potvrdio je i srbijanski izbornik koji je izjavio: “Želim Hrvatskoj baš zbog navijača da uspiju otići do zlata, a želio bih da se to dogodi i nama, da ne ostanemo sami kakvi smo bili ovdje u Grazu.”

Izbornik Srbije: Hrvati, uzmite zlato! Ovi navijači to zaslužuju

Uoči utakmice Peruničić je u razgovoru za Index otkrio da žali što Srbija nema podršku poput Hrvatske.

“Žao mi je što nas navijači nisu podržali na ovom Euru. Mnogo Srba živi u Beču, a to nije daleko od Graza. Volio bih da osjećaju veću pripadnost reprezentaciji. Razumijem da ljudi kod nas idu na košarku i odbojku jer dožive pravi rezultat, ali podrška je potrebna i onda kada ne ide. Žao mi je, ali vrlo malo navijača iz Srbije je bilo uz nas. Kada vidim s koliko strasti hrvatski navijači idu uz svoju reprezentaciju, volio bih da je tako u Srbiji. Svi nose dresove, to je lijepo vidjeti. Volio bih vidjeti stotinjak srpskih zastava, a ne deset na tribinama. Navijači iz Hrvatske uvijek dolaze na početak prvenstva i takvu ljubav prema dresu treba poštovati.”

Uz ovu fotografiju dodajemo i one koje su nam, s pozdravima iz Graza, uputili naši Vedašićani: Ružica Križanac, Miroslav Križanac i Ilija Papić.

 

Do nove pobjede…

Tomislavcity