Na zagrebačkom Prisavlju, u športskoj dvorani Boćarskog doma, u subotu 24. ožujka upriličena je završnicamalonogometne lige „Kralj Tomislav“ koja se već tradicionalno održava devetu godinu za redom u organizaciji Udruge Duvnjaka Zagreb.

Pobjednik ovogodišnje lige je ekipa Roško Polje Playtronic. Na drugom mjestu našla se ekipa Šujica, dok je treće mjesto pripalo ekipi Udruge Duvnjaka Zagreb. Nagradu za fair play ekipu osvojila je ekipa Mrkodol. Nagradu za najboljeg strijelca dobio je Kristijan Lovrić. Najboljim igračem lige proglašen je Ivan Majić, a najbolji golman je Frano Mioč. Još jednom čestitamo svima!

Nakon podjele medalja i pehara pobjednicima, kao i svake godine nastavilo se druženje uz zakusku i pjesmu za sve igrače, gledatelje te sve ljude kojima je drag i blizak duvanjski kraj.

Udruga Duvnjaka Zagreb još jednom se zahvaljuje svim prijavljenim ekipama, ali i svima onima koji su pratili utakmice kroz sva kola. Osim što je malonogometna liga „Kralj Tomislav“ postala tradicionalan sportski događaj, to je i izvrsna  prilika za međusobno druženje i povezivanje Duvnjaka u Zagrebu.

Generalni pokrovitelj događaja je Općina Tomislavgrad. Sponzori: Teleskop d.o.o., TRILing d.o.o., restoran i konoba Marinero, Story bar.

 

Album fotografija možte pogledati na facebook stranici Udruge Duvnjaka Zagreb.