Još jedan četvrtak okupio je trkačku ekipu na putu prema Letki. Bilo nas je tridesetak raspoloženih za druženje, a kada je u pitanju angažman, neki su dali maksimum, a neki se štede jer ovaj vikend nastupaju i visoko ciljaju. Na prvu bi se reklo da je vrijeme bilo idealno, međutim nakon okreta opet je vjetar uzimao dragocjene sekunde.

Kada je poredak u pitanju, među mladićima nije bilo gusto, ali su opet trojica trčala ispod 19,00. I dok je proteklih godina praktički vrijedilo pravilo da se ispod 20,00 može biti u prva tri, u ovoj su sezoni granice debelo pomjerene i treće mjesto ne jamči ni rezultat ispod 19,00. Do svoje prve ovosezonske pobjede došao Džemal Bukvić s rezultatom 18,02. Bravo Džemo! Drugi je bio povratnik na stazu Josip Martinović, čiji rezultat (18,33) pokazuje da je oporavak bio potpun. Čestitamo Josipe!

Treći je danas bio Vinko Sliško, posebni treninzi ne dopuštaju mu brže pa je današnju utrku završio za 18,43. Bravo Vinko!

Od muškaraca još ističemo rezultat Nedima Zahirovića, mladića koji iz tjedna u tjedan raste te je peticu istrčao za 20,06 i tako došao na korak do ostvarenja prvoga većeg trkačkog cilja, a taj je – peticu odraditi ispod 20,00. Budući da je izvjesno kako će Nedimu to uspjeti u jednom od narednih cestovnih kola, možda i na idućem, ne bi bilo loše da ćaća pripremi gajbu soka za počastiti ekipu. Jednom se probija granica ispod 20,00, valja to dostojanstveno zabilježiti!

U ženskoj konkurenciji najbolju formu pokazala je Vesna Ćavar i s rezultatom 23,44 bila prva. Bravo Vesna! Druga je bila Josipa Baković s vremenom 24,24, a treća Ruža Miškić koja je peticu istrčala za 25,05 u majici kojom čestita rođendan fra Đoki. Čestitamo Ruži na rezultatu te se pridružujemo i rođendanskim čestitkama našem Đoki.

U utrci na jednu milju, tri dječaka. Matej Galić bio je prvi s vremenom 7,00, drugi je bio brat Andrej s vremenom 7,10, a treći Nikola Duvnjak koji je milju istrčao za 7,14.

Suci mjeritelji i danas su bili Iko Ćavar i Marija Miškić, a fotografije se pobrinula Slavica Kovačević.

I s jedne i s druge strane okreta na cesti su bili znakovi upozorenja vozačima da uspore, a izradio ih je naš Boško Marković. Majstor na stazi, ali i u drugim životnim disciplinama. Hvala Boško!

DTL