Još jedan rujanski četvrtak u tradicionalnome predvečernjem terminu okupio je dvadesetak trkačkih imena različitih ambicija. Na put koji vodi Letki jedni dođu s ciljem da se ‘zakucaju’ do maksimuma, drugi da odrade trening, a treći da dođu do cilja.

Unatoč razlikama u osnovnoj ambiciji, sve sudionike lige povezuje želja za druženjem s ljudima koji uživaju u trčanju.

Ni u muškoj ni u ženskoj kategoriji poredak ni ovaj put nije donio iznenađenja. Najbrži među muškarcima bio je Vinko Sliško (19,08). To je ujedno Vinkova osma ovogodišnja pobjeda na 5 km, a ako dodamo i tri ostvarene na trailu, dva kola prije kraja možemo zaključiti kako imamo pobjednika DTL za 2021. godinu i to s maksimalnim učinkom. Čestitke Vinko!

Drugi je u jučerašnjoj utrci Džemal Bukvić (19,25), a do prvog plasmana među trojicu najboljih došao je Nedim Zahirović (21,26). Bravo momci!

Među djevojkama Ruža Miškić dolazi do svojeg najboljeg rezultata ove godine (23,40) i osvaja prvo mjesto te isto kao i Vinko potvrđuje prvu poziciju na ligi za ovu godinu. Čestitke Ruže!

Druga je  bila Josipa Baković (24,29), a treće mjesto ovaj put podijelile su Vesna Ćavar iJelena Zorić (30,33). Čestitamo svim curama na dobrim rezultatima, a posebno Jeleni koja je danas po prvi put nastupala na ligi.

U utrci na milju danas trčala su dva dvanaestogodišnjaka. Nermin Zahirović (7,26) i Nikola Duvnjak (7,30). Sudeći po rezultatu čini se da se razvija pravi športski rivalitet.
I ovaj put rezultate su bilježili Marija Miškić i Iko Ćavar.

AK Puls/Tomislavcity