Tisuću jednokratnih kirurških zaštitnih maski tomislavgradskome domu zdravlja jutros je donirala Athabasca – Tvornica kabela Tomislavgrad. Maske su proizvedene u Saniteksu, u Velikoj Kladuši, koji je također u sastavu Athabasce.

Ravnateljica Doma zdravlja Tomislavgrad, dr. Ivanka Živković, u ime djelatnika i svih korisnika usluga ove naše zdravstvene ustanove zahvaljuje svim tvrtkama i pojedincima koji na bilo koji način pomažu i nastoje pomoći ovoj zdravstvenoj ustanovi, jer svaka pomoć nam je dobro došla.

– Nešto opreme smo već nabavili. Novac koji stiže preko računa i donacija utrošit ćemo za plaćanje opreme koju smo nabavili i koju smo naručili, a koju očekujemo idućih dana. Među tom opremom su i višekratna odjela koja će se moći dezinficirati. Mogu kazati da, prema našim procjenama razvoja situacije, DZ Tomislavgrad trenutno može funkcionirati i nadamo se da se epidemiološka situacija neće ekstremno pogoršavati, kazala je za Tomislavcity ravnateljica DZ Tomislavgrad dr. Ivanka Živković.

Tomislavcity