Dominik Lučić, mladi hrvatski kantautor i producent ugostio je popularnog muškog vokala Marka Kutlića u obradi kršćanske pjesme ”Kao Košuta”. Time Lučić nastavlja niz pjesama koje su dio projekta #coverompohrvatskoj kojeg realizira u suradnji s Filipom Bašićem. Cilj projekta je predstaviti poznate duhovne i zabavne pjesme u novom ruhu, pritom promovirajući divne kutke Lijepe naše.

Ovog puta, spot s potpisom DOKU FILMS video produkcije sniman je u Rastokama na posjedu kojeg je ustupila ekipa iz SLOVIN UNIQUE-RASTOKE. To prelijepo, ali nerazvikano mjesto Dominik je zapazio prolazeći kroz Slunj.
– Znao sam da ću jednog dana tu snimiti spot. Htio sam pokazati ljudima kako lijepu i netaknutu prirodu imamo, rekao nam je Lučić.

S obzirom na njihovo dugogodišnje prijateljstvo i suradnju, poziv Marku Kutliću za gostovanje na ovoj obradi bio je lak izbor. Naime, ovo nije prvi put da mladi glazbenici surađuju, Lučić je skladao i aranžirao pjesmu ”Vjerujem Ti“ koja se našla na Markovom albumu prvijencu. – Ovim putem pozivam čitatelje da poslušaju Markov album i pjesmu proizašlu iz LE produkcije, kaže Dominik te ističe kako njih dvojica planiraju još suradnji pa nam samo ostaje za vidjeti što nam ovaj kreativni autorski dvojac priprema u budućnosti.

“Kao Košuta” predstavljena je javnosti na sam Uskrs. – Nalazimo se u teškom vremenu, ali Uskrs je simbol novog početka. Pjevajući ovu pjesmu osjetili smo neopisiv mir, stoga nam je želja prenijeti taj osjećaj svim slušateljima u ovo blagdansko vrijeme, kaže nam Lučić na kraju.

Obradu pjesme Kao Košuta pogledajte ovdje.

 

 

 

 

Kao Košuta – Dominik Lučić & Marko Kutlić (Martin J. Nystrom Cover) – YouTube