Nije samo hrvatska nogometna reprezentacija odigrala vrhunsku predstavu u četvrtak na Poljudu. Veličanstvenu partiju protiv Mađara pružili su i hrvatski navijači, njih nešto više 32 tisuće, a o njihovu se nastupu i sada priča na društvenim mrežama.

Zadivi li su ponašanjem, pjesmom, a kao osobit trenutak večeri izdvojena je izvedba Cesarice, hita nastalog u dvadesetak minuta koji je svojedobno za Olivera Dragojevića napisao Zlatan Stipišić Gibonni.

Snimka tih poljudskih minuta u petak je postala ‘viralac’ na YouTubeu s oko 70 tisuća pregleda, a brojni su se potrudili ostaviti i komentare. Izdvojili smo sljedeće:

– Bosanac sam. Ali ovo je zaista predivno. Svaka čast Splite. Bravo Vatreni.

– I ja kao Albanac suze suzdržati nikako ne mogu, a i kako ću kada sam rođen u prekrasnoj Slavoniji…

– Čovječe ne prolazi me jeza … Pozdrav iz Mostara grada!

– Kakvi ste vi kraljevi, riječima se ne može opisati!!! Jeza me je prošla kroz cijelo tijelo. Savršenstvo! Što god da napišem imam osjećaj da da je malo i nedovoljno… (Miloš Mitrovski, Bor, Srbija)

– Sav sam se naježio, bravo za Hrvatsku. Pozdrav iz Sarajeva – Pozdrav iz Niša, ovo je vrhunsko sjećanje na legendu – Svaka čast, veliki pozdrav iz Srbije!

– Ne može čovjek da ne naježiti se na ovo, pozdrav iz Podgorice

– Svaka čast!! Pozdrav iz Crne Gore – Prelijepo, predivno, sjajno, prekrasno. Znači, ne možeš preskočiti, moraš do kraja odgledati, osim ako nemaš pojma ko je Oliver Dragojević ili kako je biti navijač svoje zemlje ili ako nemaš pojma o životu. Pozdrav iz Živinica (BiH)

– Naježio sam se, svaka čast pozdrav iz Nikšića!!!! – Samo Split ovo može. Veliko Bravo od navijača reprezentacije BiH.

– Gledam i samo suza navire. Pozdrav iz Hercegovine

– Kapa do poda Splitu! Pozdrav iz Sarajeva – Ovo je prejako, bratski pozdrav iz Beograda!!!!!

Pročitajte više na: vecernji.ba