U Brišniku, pored Tomića groblja, već 2 mjeseca nalazi se rupa na cesti koju nitko od odgovornih ne sanira. Rupa je nastala nakon što su djelatnici Komunalnog popravljali puknutu cijev i cesta se na tome dijelu ulegla. Nakon toga su kontaktirani odgovorni koji su rekli da će doći sve popraviti, međutim, skoro dva mjeseca ih nije bilo. I onda, prije dan dva, netko je radio na popravci toga dijela ceste. U prilogu se nalaze slike te „sanacije“ i „popravke“. Teško je naći prave riječi za ovo, nadrealno, da nije žalosno, bilo bi smiješno.

Nije potrebno naglašavati da se radi o jednoj od najfrekventnijih prometnica u našoj županiji gdje dnevno prođe tisuće osobnih automobila i stotine kamiona. Vozači na mjestu gdje je rupa (kada nema nikoga iz suprotnoga smjera) taj dio zaobilaze, ali kada to nisu u mogućnosti, moraju naići preko nje.

Rupa se, nakon nekog vremena još više ulegla i asfalt je pukao, nakon čega su „genijalci“ to na ovaj način popravili.

Zbilja je neozbiljno, neodgovorno i krajnje bezobrazno na ovaj način se igrati životima vozača koji svakodnevno ovuda prometuju, a osobito kada se zna da svaki vozač plaća održavanje cesta. Bilo bi lijepo da odgovorni prije zime pronađu vremena i načina da ovo poprave kako je i red. Vremena sigurno imaju, nisu se pretrgli od posla, navodi u svome dopisu čitatelj našega portala.

Tekst/Foto: Čitatelj